En smak av livet

Mat. Hälsa. Träning. Resor. Hit och dit och så vidare…

Sista dagen i Lima

För att njuta sista dagen (och natten) i Lima har vi checkat in på lyxhotellet Miraflores Park hotel. Hotellet är en del av Orient Express som har en serie superfina hotell världen över. Även hotellet Monasterio som vi bodde på i Cusco är en del av Orient Express. Miraflores Park Hotel kan varmt rekommenderas. Det är superfint och har både bra gym och stor pool på taket (alla hotell som har gym får plus i kanten av mig…) Personalen är väldigt trevlig och vi fick färskpressad juice vid incheckningen.

Utsikt från taket

Vårt rum bara måste omskrivas. Det är en junior suite med utsikt över stilla havets vågsurfare, stor fruktskål med exotiska frukter på rummet FREE of charge (heaven), stort badkar och separat takdusch. Bara badrummet är liksom större än min lägenhet. Värre kan man ha det…

Så snart vi kommit till ro gick vi upp och solade på taket (liten glimt av solsken trängde igenom smogen som annars ligger tät över Lima). Vi fick i alla fall en eller två strålarpå den här resan! Vi unnade oss lyxen att beställa ”room-service” till poolen. Det blev en räkcocktail och en hamburgare. Båda var superduper!! (även om jag personligen föredrar en räkcocktail utan majonäsig rhode island sås)

Räkcocktail

Hamburgare

Ikväll ska vi äta på, vad som sägs vara, Perus bästa restaurang – Astrid y Gastón. Gastón Acurio är restaurangens fader och har toppat listan som Perus kändiskock numéro uno i över ett decennium. Jag återkommer med plus o minus..

Single Post Navigation

Lämna en kommentar