En smak av livet

Mat. Hälsa. Träning. Resor. Hit och dit och så vidare…

Pepparkaksgrissini med ädelostdip

IMG_1138För någon vecka sedan var jag tvungen att prova det här receptet! Jag hittade receptet i ICAs receptbank, men istället för att använda färdig deg så gjorde jag min egen för att få lite extra julkänsla och det blir så mycket godare då tycker jag!

  • pepparkaksdeg
  • finrivet skal av 1 apelsin
  • 140 g ädelost
  • 2 dl lättcrème fraiche

Gör så här:

  1. Finriv apelsinskal och blanda i pepparkaksdegen
  2. Rulla små korvar av pepparkaksdeg i lillfingertjocka rullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper 
  3. In i ugnen på 225 grader i 5-8 minuter
  4. Gör under tiden ädelostdippen genom att mosa samman ädelost och creme fraiche.

Single Post Navigation

En tanke på “Pepparkaksgrissini med ädelostdip

  1. Pingback: JULMIDDAG « En smak av livet

Lämna en kommentar