Snabba Tortillapizzan
Har du ont om tid och vill bjuda på något gott? Då är det här ett ypperligt tips! Det är i princip omöjligt att misslyckas med och kan varieras efter tycke och smak. Förslag på topping är ruccola, parmaskinka, kronärtskocka, rödlök, fetaost, oliver, svamp, chorizo, salami, parmesanost, ost&skinka, köttfärs, pesto, soltorkade tomater & kyckling. Jag tömde kylskåpet och det blev lite gott och blandat på mina pizzor. En med kyckling, soltorkade tomater, parmesanost och pesto. En taco-pizza med köttfärs. En med ost och skinka och soltorkade tomater.
4 pizzor
- 4 st fullkornstortilla
- Kelda toscansk tomatsoppa
- pesto på soltorkade tomater
- västan 5 % ost, riven
- Sätt ugnen på 250 grader
- Lägg ut 4 tortillas på en plåt med bakplåtspapper.
- Ställ in tortillas utan topping och värm på dem ca 2-3 minuter
- Tag ut tortillas och bred ut Kelda Toscansk tomatsoppa på pizzorna.
- Lägg sedan på valfri topping och till sist osten.
- Ställ in i ugnen och grädda 5-7 minuter tills kanten börjar få färg och osten är smält.
Pingback: Brunch time « En smak av livet
Pingback: Pizza-utmaning | En smak av livet