En smak av livet

Mat. Hälsa. Träning. Resor. Hit och dit och så vidare…

Walk with Lions, Kitesurf och kokosnötter

Idag har varit en riktig äventyrsdag! Vi började dagen med att ta vår lilla rosa bil till Casaela Nature Park där vi skulle promenera med lejon. Det var verkligen en upplevelse och kan varmt rekommenderas om ni åker till Mauritius! Man kände sig konstigt nog väldigt trygg med lejonen som var 11 månader gamla. De berättade att man kan kela med lejonen fram tills de blir 2-3 år. Då börjar de känna av rädsla och kan attackera. De mindre lejonen var mer lekfulla. Här är lite bilder på de vackra vita lejonen.

IMG_0195

IMG_0210

IMG_0220

IMG_0235

Det var perfekt vind för kitesurfing idag så vi åkte direkt från lejon-goset till kitesurfingen i Le Morne. Det var fantastiskt roligt! Perfekt vind och perfekt vatten. Förutom att jag blev bränd av en liten ilsken manet så var livet på topp!

Väl på hotellet så fick vi slappa någon timme med varsin kokosnöt. Mums mums! Kokosvatten är supernyttigt, det innehåller enzymer som gör att det lättare tas upp av kroppen så det är en riktig törstsläckare. Kokosvatten har blivit mer och mer poppis även i Sverige och sägs vara den nya sport- och livsstilsdrycken

IMG_0260

Single Post Navigation

Lämna en kommentar